Tilauspalvelut

Tilauspalveluihin kuuluvat monipuoliset catering- ja henkilöstövuokrauspalvelut. Lisäksi voidaan rakentaa monipuoliset ryhmäohjelmat.

Ryhmäohjelmat ja tapahtumat

Toteutamme yhteistyökumppaneiden kanssa erilaisia ryhmille suunnattuja tilausohjelmia. Kiinnostaako erilainen leirikoulupäivä, kulttuuriretki, erilainen työhyvinvointi-iltapäivä tai yrityksen pikkujoulu? Tilaisuudet järjestetään Muuruveden alueella tai asiakkaan haluamassa kohteessa.

Muuruvedellä tapahtuu European Region of Gastronomy Kuopio 2020-2021 tapahtuman merkeissä.

Koronatilanne huomioimme pidämme arkea yllä ja järjestämme erilaisia tapahtumia turvallisuusasioista huolehtien.

Catering

Cateringtoiminta on yrityksen palveluvalikoimassa asiakkaiden toiveesta.  Asiakkaiden valinnan mukaan toteutamme erilaisia juhlatilaisuuksia.  Muuruveden alueen juhlapaikkoja ovat Muuruveden kylätalo, seurakuntatalo ja lähialueen muut tilat. Toimimme tarvittaessa asiakkaan valitsemassa kohteessa.

Kuluneen vuoden aikana olemme mm. juhlineet Kallaveden lukion vanhoja 2020, tarjonneet hirvipaistia seuran 50-vuotisjuhlissa, järjestäneet kansanedustajien aamukahvin, erilaisia muistotilaisuuksia ja syntymäpäiviä sekä muita perhejuhlia. Meidät tunnetaan ruoasta ja palvelusta. Se on myös ollut syy, miksi yhteistyökumppanit ovat vuokranneet henkilöstöämme käyttöönsä.

Oheiseen esiteeseen olemme koonneet muutamia vaihtoehtoja tarjoilujen järjestämiseen. Teemme myös räätälöityjä ruokalistoja. Toteutamme cateringtoimintaa käytettävissä olevien resurssien mukaan.  Ota yhteyttä, niin katsotaan, kuinka voimme palvella.

Muistotilaisuuden palveluesite

Henkilöstövuokraus ja laskutustyö

PBG:n henkilöstö on sopimuksesta ja markkinatilanteen mukaisesti käytettävissä yhteistyökumppaneille vuokratyövoimana. Olemme verkostoitunut toimija ja toimimme yhteistyössä yritysten kanssa.

Kotitalousvähennys erilaisista palveluista

Asiakkaan kotona tapahtuvasta ruoanvalmistuksesta ja tarjoilusta on oikeus hakea kotitalousvähennysta voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Yritykseni on ALV-velvollinen ja tiedot voit tarkistaa YTJ:stä ja Luotettava kumppani -palvelusta.

Vieritä ylös